TAPAHTUMAT

Ruissalon Telakka tarjoaa erinomaiset, persoonalliset puitteet mitä erilaisimille tapahtumille perhejuhlista suuriin yleisötilaisuuksiin.

Pax Navis 2017

Pax Navis avaa huviveneilykauden 2017 Saaristomeren veneilyrauhan julistuksella ja vesilläliikkujien siunauksella. Se tarjoaa koko perheelle mukavaa ohjelmaa ja tietoa veneily-ympäristön suojelemisesta. Tapahtumaan voi osallistua joko maalta tai mereltä käsin.
paxnavis.fi 

Milloin ja missä?
Pax Navis toteutetaan ensimmäisen kerran helatorstaina 25.5.2017 klo 12.00 – 15.00. Tapahtumapaikkana on Ruissalon Telakka ja sen edustalla oleva merialue. 

Kenelle?
Pax Navis -tapahtumaan ovat tervetulleita vesilläliikkujien lisäksi kaikki, jotka haluavat viettää mukavan merihenkisen päivän Ruissalossa. Vaikka Telakka on lähellä, on se uusi tuttavuus monelle paikkakuntalaisellekin. 

Mitä ohjelmaa?
Tiedossa on mm. elävää musiikkia, alueen historiakierros, telakan toiminnan esittelyä, työnäytöksiä sekä Saaristomeren suojeluun liittyvää asiaa. Klo 14.00 Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen lukee Saaristomeren rauhanjulistuksen ja siunaa vesilläliikkujat.